Despre noi

Cine suntem

SC AFR FERT-PROTECT PLANT SRL este infiintata in anul 2013, avand ca principal profil de activitate cercetarea, producerea si comercialiarea de produse agrochimice de mare performanta, destinate in special plantelor apartinand culturii mari: cereale paioase, porumb, floarea soarelui, pomi, vita de vie etc.

Personalul societatii are in copozitie specialisti din domeniul produselor agrochimice, doctori si doctoranzi cu o experienta in cercetarea si producerea de produse agrochimice de peste 25 de ani, materializata in numeroase brevete si cereri de brevet din domeniul acestor produse. De asemenea, avem specialisti cu o experienta indelungata in domeniul productiei agricole, care pot acorda consultanta avizata si sfaturi competente in domenii vizand protectia si programele de fertilizare optima a culturilor agricole.

Avem in portofoliu patru ingrasaminte lichide foliare comercializate sub marca inregistrata NUTRIFOLIAR, si anume: NUTRIFOLIAR 1, NUTRIFOLIAR 2, FOSKA  si ECHI. Trei dintre acestea sunt autorizate definitive de catre Comisia interministerială pentru autorizarea îngrăşămintelor noi, pentru punerea pe piaţă în România, cu menţiunea RO-ÎNGRĂŞĂMÂNT, iar unul este in curs de autorizare. Sunt produse profesionale, cu un continut ridicat de macro- si microelemente, continand gama complete de nutrient si oligoelemente ce favorizeaza si faciliteaza o dezvoltare accentuate si sanatoasa a plantelor de cultura. de asemenea, aditivii speciali ce intra in compozitia lor faciliteaza procesul de absorbtie foliara al acestora de catre plantele de cultura.